Il Territorio - The territory - Das Territorium - Het territorium - 領土 - 领土

Het territorium

Het bedrijf is gevestigd op het grondgebied van Campofilone, een klein stadje in de provincie Fermo, al bekend voor lokale producten, zoals "maccheroncini", eierdeeg geëxporteerd over de hele wereld. De nabijheid van de Adriatische Zee en de positie achter de Apennijnen maken de geografische ligging bevoorrecht; de afwisseling van koude wintertemperaturen met de gematigde zomermaanden creëert het ideale klimaat om een olie te verkrijgen met een zachte en beslissende smaak. De plant is gericht op het zuiden, zodat onze olijfbomen zelfs in de meest rigide maanden geen last van de kou kunnen hebben. Op de foto hierboven zie je een kant van onze vallei.

Scroll to top

Questo sito utilizza i cookies. Utilizzando il nostro sito web l'utente dichiara di accettare e acconsentire all’utilizzo dei cookies in conformità con i termini di uso dei cookies espressi in questo documento. maggiori informazioni

Questo sito utilizza i cookie per fornire la migliore esperienza di navigazione possibile. Continuando a utilizzare questo sito senza modificare le impostazioni dei cookie o cliccando su "Accetta" permetti il loro utilizzo.

Chiudi