Sostenibilità - Sustainability - Ökologische Nachhaltigkeit - Ecologische duurzaamheid - 環境持続可能性 - 環境可持續

Ecologische duurzaamheid

Bij Azienda Agricola Livio Feliziani zijn we ervan overtuigd dat respect voor de natuur recht evenredig is met respect voor onszelf, dat we elke dag van zijn vruchten eten. En dit is de reden waarom, in een totale omkering van de trend met de logica van de markt van de grote detailhandel (GDO), ons werk draait om het idee van productie met impact 0, wat ons in staat stelt om een geweldig product te creëren met volledige eerbiediging van de natuur en het ecosysteem, waarbij gebruik wordt gemaakt van de door een fotovoltaïsch systeem opgewekte schone energie voor het hele bedrijf en waarbij uitsluitend elektrische, handmatige en mechanische hulpmiddelen worden gebruikt voor het verzamelen en opslaan van producten.

 

Scroll to top

Questo sito utilizza i cookies. Utilizzando il nostro sito web l'utente dichiara di accettare e acconsentire all’utilizzo dei cookies in conformità con i termini di uso dei cookies espressi in questo documento. maggiori informazioni

Questo sito utilizza i cookie per fornire la migliore esperienza di navigazione possibile. Continuando a utilizzare questo sito senza modificare le impostazioni dei cookie o cliccando su "Accetta" permetti il loro utilizzo.

Chiudi